Şcoala de Bussines CEFORA interesată să pătrundă şi pe piaţa din Giurgiu

Şcoala de Bussines CEFORA interesată să pătrundă şi pe piaţa din Giurgiu

Reprezentanţii unei instituţii de învăţământ superior alternativ, CEFORA Business School Bucureşti – Paris au participat ieri, 23 mai, la o întâlnire cu reprezentanţii conducerii Primăriei Municipiului Giurgiu, în vederea promovării şi în Giurgiu a pachetului educaţional de care dispun.

Cu acest prilej, reprezentanţii acestei instituţii şi-au exprimat intenţia de a pătrunde şi pe piaţa din Giurgiu, motiv pentru care au stabilit şi o serie de întâlniri în liceele giurgiuvene, acţiune ce va continua şi în perioada următoare, pentru a le aduce la cunoştinţa tinerilor giurgiuveni oferta educaţională de care dispun.

Şcoala de Business CEFORA funcţionează în România din 2006 şi foloseşte o metodă pedagogică larg răspândită în Europa de Vest şi anume alternanţa. În primii doi ani de studiu, studenţii nu plătesc taxe de şcolarizare, petrecând jumătate din timp la şcoală şi cealaltă jumătate la firma cu care CEFORA stabileşte parteneriate şi unde aceştia sunt remuneraţi lunar. Ultimul an şcolar, în care studenţii devin angajaţi cu normă întreagă ai firmelor respective, este şi momentul în care studenţii plătesc o taxă de 650 de euro. La finalul celor trei ani de şcolarizare, cursanții obţin o diploma de licenţă franceza ESA3: Chargé d’affaires commerciales, marketing et internatonales (Specialist Marketing şi Afaceri Internaţionale), cunoştinţe în comerț – marketing, dar şi experienţă în domeniul în care aleg să profeseze.

În vederea popularizării ofertei Şcolii CEFORA, în perioada următoare, reprezentanţii acestei instituţii intenţionează chiar să organizeze o întâlnire la Giurgiu, cu sprijinul municipalităţii, la care să fie invitaţi atât tineri giurgiuveni interesaţi să aplice la CEFORA Business School, cât şi reprezentanţii mediului de afaceri care pot deveni parteneri în acest proiect.

Pentru a putea deveni cursant al acestei şcoli, tinerii trebuie să aibă vârsta maximă de 26 de ani şi să treacă cu brio de un interviu la școală și unul la compania gazdă.

Ultima modificare: 24.05.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Administraţia locală se va afla în imposibilitatea de a mai acorda ajutoare financiare de luna viitoare

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.